Project: Reflections of the moon

Newly built 75 sq.m. apartment in the city center. The 3-room space was redesigned into two living room spaces. The wardrobe was formed, and the kitchen and bathroom space was redesigned. Natural oak veneer, stone image tiles, ochre, and terracotta-colored tapestries were used. Gold and bronze details – lamps, door handles, bathroom faucets. The corridor space is visually increased with the help of mirrors. The image of the moon in the bedroom seems to be repeated in the lamps of the living room.

Author: Audronė Ambrazienė and Daiva Pocevičienė
Photographer: Leonas Garbačauskas
Location: Lithuania
Year: 2020

Total
1
Shares

Leave a Comment

Previous Post

Project: Basteja apartments

Next Post

Romantic interior for a young family

Newsletter Signup

Subscribe to our monthly newsletter below and never miss the latest news or an exclusive offer.