An apartment whose mood was dictated by location.

An apartment whose mood was dictated by location – Vilnius Old Town. Watching the interior you can feel a balance between classic/authentic details and modern elements, the harmony which creates a sense of modern classic style. Since the apartment is not large, the spaces were chosen to be as open as possible to each other.

The rich color palette of the interior, which was also dictated by the environment surrounding the apartment, was intended to maintain the authentic restraint of the apartment.

Author: Guoda Marija Zmejauskienė | ​· ubuntu•interior ·
Photographer: Andrius Stepankevičius
Year: 2021

Total
31
Shares

Leave a Comment

Previous Post

Two floor studio apartment

Next Post

Desire to preserve the unique mansard

Newsletter Signup

Subscribe to our monthly newsletter below and never miss the latest news or an exclusive offer.